Homepage Články Extra předpremiéra. Speciální klec už v lednu v Praze otestuje Český lev

Extra předpremiéra. Speciální klec už v lednu v Praze otestuje Český lev

Autor: streetworkout.cz

2

03.01.2017

Rozhodli jsme se, že do toho kolotoče skočíme dřív. První závod Czech League Strretworkout.cz je v plánu v Praze na 25. února. Brány nám otevře Fitness Bitevní pole. Šestidílná tour sets and reps ve speciálně upravené kleci. Jenže my pro vás máme předpremiéru, dostaveníčko, kde můžeme vše doladit. Zapište si 21. leden, Praha, Fitness Bitevní pole od 13 hodin. Program je naplánovaný do 17 hodin. Vstupné 100 korun.

Postavíme klec, dáme si kolektivní hecovačku na pohodu, probereme pravidla, cviky, představíme nové video, bude exhibice. Kdo chce, dá si trénink, prostory máme jen pro sebe. Předvedou se hosté, ochutnáte připravované doplňky výživy Streetworkout.cz. Ti nejlepší si budou moci i něco odnést domů.

Adrenalin má už svých šest měst, kam pojede tour 2017

Účast přislíbil jeden z největších siláků Český lev, který vyhrál dvakrát Arnold Classic Strongman 2016 v Austrálii a Africe. Také je to 4. nejsilnější muž světa - World's Strongest Man 2016 a první Čech v historii závodící na nejprestižnějších strongman závodech světa (U105kg). Ano, weighted dip si prubne Jiří Tkadlčík. Kdo bude mít zájem, na konci celého setkání si bude moci s TEAMEM TKADLČÍK zatrénovat.

Představíme také partnery závodu - FU-BO Fitness, OriginalWorkout.cz. Fitness Professional Academy, Alvifit. "Jsem teď na horách, ale hlavou jsem stále na Bitevním poli, kujeme program, aby se vám líbil. Chtěli jsme zřídit rezervační systém , ale nakonec jsme si řekli, že ne, prostě se zmáčkneme, když přijde hodně lidí. Jsme přece Bitevní pole. Hlavně, když bude sranda," vzkázal promrzlý z lanovky velký Napoleon Tomáš Steinhart, který obhospodařuje Bitevní pole.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat