Homepage Články Co zdravé vánoční cukroví pro vaše tělo, znáte?

Co zdravé vánoční cukroví pro vaše tělo, znáte?

Autor: streetworkout.cz

0

06.12.2016

Máte napečeno? Pokud jedete klasiku, máte bod za tradiční Vánoce. Pokud dáváte i v období hojnosti a přecpávání zdravějšímu stylu, máme pro vás tip od Hradce Králové, kde peče, vaří a smaží Ivana Kostadino. A její manžel, který cvičí street workout, má o kvalitní krmi postaráno i o Vánocích. A to se týká i cukroví.

„Ano, naše cukroví je zdravé, používáme 100% přírodní suroviny. Skládá se ze špaldové mouky, domácího medu, ořechů, kokosu, domácích vajíček, tvarohu, marmelády, bio kakaa a dalších produktů z přírody,“ napsala webu www.streetworkout.cz Ivana.

Sedm druhů cukroví pro rok 2016. Šlo by i více, ale čas se nedá natáhnout a život není jen plotna. „Každý druh se skládá z jiných surovin. Není to tak, že používám stejné suroviny a změním pak jen formu. Největší zájem je o perníčky, rohlíčky a cukroví, kde je i čokoláda, kterou také dělám z bio kakaa a kakaového másla,“ jemně naznačuje sladká mladá dáma, která nejen ve zdravém cukroví jede už tři roky.

„Doma jíme zdravě a používáme pouze zdravé a celistvé suroviny. Poslední rok se snažím udělat nezdravá jídla na zdravý způsob a věřte, že lidi někdy ani nepoznají rozdíl v chuti. Dělám třeba i medovník nebo větrníky. S manželem oba cvičíme, takže se snažíme celkově vést kvalitní styl života a strava v tom hraje velmi důležitou roli. Každý den něco vařím a peču. Strava musí být vyvážená, co se týče makronutrientů, ale jsou dny, kdy se snažíme jíst lowcarb,“ vysvětluje svoji filozofii Ivana.

Pokud byste potřebovali inspiraci, stačí se podívat na tento odkaz: https://www.facebook.com/antidotefoodbaking/.

"Všem přeji šťastné a veselé Vánoce a hodně úspěchu ve street workoutu a cvičení. A dobrou chuť." :-)

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat