Homepage Články Akce, která platí do páteční půlnoci. Kruhy jen za 800 korun!

Akce, která platí do páteční půlnoci. Kruhy jen za 800 korun!

Autor: streetworkout.cz

0

25.11.2016

Říká se tomu černý pátek, přitom je výhodný. Tohle je zlatý pátek. Stejně tak smýšlí Fu-Bo Fitness, které dnes, a to už jen pár hodin, nabízí gymnastické kruhy za neuvěřitelných 800 korun namísto klasických 1090 Kč! Chtělo by se zakřičet - opravdu? Neuvěřitelné. Nic takového nemusíte. Stačí zadat SLEVOVÝ KÓD: blackfriday. Z důvěryhodných zdrojů víme, že se tato akce nebude opakovat. Tedy ne aspoň v roce 2016. Kdo tedy přemýšlí o kruzích a potřebuje je k tréninku, má šanci.

Odkaz je ZDE, TADY JE KOUZELNÁ ADRESA.

Abyste věděli, tak zde je pár informací, abyste nekupovali zajíce v pytli. FU-BO gymnastické kruhy jsou posilovací závěsný systém, který je vyroben v České republice. Jedná se o vysoce kvalitní dřevěné gymnastické kruhy, které jsou zpracovány do posledního detailu. Kruhy nejsou nijak povrchově upravovány, což zaručuje jejich dokonalý úchop. Ke každému páru kruhů jsou dodávány dva popruhy o šířce 35 mm a délce 5 metrů se samosvornou přezkou, která umožňuje jednoduché uchycení popruhů, kdekoli Vás napadne. Gymnastické kruhy na zavěšení jsou nejlepší pomůckou pro rozvoj síly horní poloviny těla!

 

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat