Homepage Články Kluci se hecli a ukázali srdce. 4 hodiny v mrazu kvůli videu

Kluci se hecli a ukázali srdce. 4 hodiny v mrazu kvůli videu

Autor: streetworkout.cz

2

02.01.2017

Pokud hledáte motivaci pár hodin po Novém roce, máme pro vás jeden příklad dvou kluků, kteří milují street workout a jsou ochotni pro něj zapomenout na svůj komfort. Poprvé jsem Dominika (nefunkční) Ulmanna potkal v obchoďáku. Ale žádná restaurace, nákupy oblečení a gelů na hlavu. Blonďák se přišel pobavit na hrazdu, když se Jan Kareš pokoušel v Praze v Metropoli Zličín překonat světový rekord ve shybech za 24 hodin. Student FTVS se přišel bavit workoutem, který dělá už čtyři roky. Nakonec vydržel pár hodin, shyboval skoro do půlnoci. Že ho cvičení s vlastním tělem baví, dosvědčí přiložené video, které natočili s kamarádem Láďou. A stojí za to. Několik hodin mráz, přejíždění, aby bylo k světu. Když vás něco baví, budete klidně zahřívat i zmrzlé prsty v autě, abyste pak mohli něco předvést. Tomu se říká srdce, ale není to už také hazard? Přece jen jsou určité hranice, kde by měla být bezpečnost na prvním místě.  Takže na to nezapomenout, aby jednou nebylo už pozdě!

Adrenalin v 6 městech má bitevní pole. Startuje v roce 2017

"S Láďou jsme se seznámili v České Třebové, tenkrát ještě na střední na školních přeborech ve šplhu na laně. Poprvé jsem poznal stejného fanatika na cvičení jako jsem byl já a od té doby spolu pořádáme srazy a sem tam něco natočíme. Oba máme podobnou představu, jak by mělo workoutové video vypadat, to jsme teď uplatnili, když jsme si řekli, že natočíme video, kde bychom se mohli překonat a vzbuzovalo by trochu adrenalinu," napsal nám Dominik, který přiznal, že celé natáčení trvalo čtyři hodiny, aby vybrali nejzajímavější místa ve svém okolí.

On a dvacetiletý Láďa, který studuje VŠB -TUO. "Workoutu se věnuji čtvrtým rokem. Prostě dělám to, co mě baví a nějakým způsobem mě to naplňuje. Cvičení je nejlepší způsob, jak si pročistit hlavu," má jasno i druhý z dvojice. "Street workout podle mě nemá hranice, ideálně propojuje všechny silové sporty. Můj zájem se vztahuje také k silové gymnastice," dodal.

Nejde jen o hrazdu, Dominik má i jiné zájmy - horolezectví, jógu a capoeiru. "Žiju motem od Ido Portala „Move, because you can!“ Chtěl bych inspirovat lidi, aby viděli, že cvičení s vlastním tělem nabízí mnohem větší prostor pro kreativitu a zábavu než jen stereotypní pohyby v posilovně s činkami."

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat