Homepage Nezařazené Pomůžou Češi street workouterům na Slovensku?

Pomůžou Češi street workouterům na Slovensku?

Autor: streetworkout.cz

1

20.09.2016

Česko - Slovensko. Vždy budou mít tyto dvě země k sobě blíže, historie se nedá vymazat. Platí to i o street workoutu, atleti z obou stran jezdí na své battly, znají se, sledující se. I když sezóna pomalu končí, trénovat a myslet na budoucnost se nepřestává. Na Slovensku se chystá akce, které se dá pomoct i z české strany, stačí hlasovat na odkazu. Zde se dozvíte více. (nefunkční) Více o akci napsal na streetworkout.cz Marek Frťala. Překládat text nebudeme, slovenštině každý ještě určitě rozumí :-).

„Chceme usporiadať medzinárodnú súťaž v Street Workoute v Žiline. Napísali sme SPP projekt, kde sme boli vybraný zo stoviek projektov do Top 40tky. Minuli rok sa nám to podarilo a vybudovali sme skvele Econtra ihrisko na cvičenie v Banskej Bystrici. Na stránke SPP prebieha online hlasovanie za náš projekt, kde nás každý môže podporiť až 3mi hlasmi. Hlasovanie prebieha do 3. 10. 2016.

Skúsenosti s organizovaním máme, lebo sme tento rok organizovali majstrovstvá Slovenska v Street Workoute 2016 v Žiline, kde ako porota bol Sensei, Jay Chriss, Ricky waren. Na akcii bysme mali vela partnerov tak ako aj na majstrovstvách Slovenska.

Nová akcia bude iná ak nám dopadne projekt samozrejme. Pozveme legendárne mena zo street workoutu. Mame rozpísané aj ďalšie projekty, v októbri budeme múdrejší a dáme podrobnejšie info o evente. Dúfame, že nám projekt vide a spravíme úžasnú akciu. Hlavný organizátori: Ivo Dupal, Marek Frťala, Dominik Hriník, Workout Team Žilina a Econtra Workout Company.

Myslíme si, že Česko - Slovenská scéna presne potrebuje takéto projekty, ktoré ju pozdvihujú a propagujú. Street workout je mladý šport, ktorý je vo vývine a snažíme sa aj my priložiť ruku k dielu.“

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat