Homepage Videa Tréninková rychlovka 10+10+10. Otázkou je jen čas

Tréninková rychlovka 10+10+10. Otázkou je jen čas

Autor: streetworkout.cz

1

15.11.2017

Všichni si jsou rovni, skončíte na stejných číslech, ale každému tento trénink bude trvat jiný čas.  A ten rozdíl může být velký. Hodně velký. Rychlovka vs. trápení? Zkuste tohle jako zkoušku, test, hec, kterým se můžete popasovat s okolím. 10, 10, 10. Tři desítky, za kterými se skrývá jeden trénink. Dopředu víte - cviky, počet sérií. Jen neznáte svůj čas. FOTO: mensfitness.com.

Tohle si můžete dávat každý měsíc, takový test, jestli vidíte posun. Workout, který nelže, odhalí vaši fitness kondici, vytrvalost, jak umíte snášet bolest u posledních minut. A proč shyb a klik: Shyb je základní cvik (nefunkční) z řady cviků na posilování s vlastní vahou těla. Kliky jsou jedním z nejstarších a nejznámějších cviků. Přirozené a jednoduché cvičení. Ale pozor u prvního cviku.

„Problém je, že mraky lidí si myslí, že shyby umí. Musíte si uvědomit, že pokud chcete dlouho vydržet, musíte zapojit velké svalové skupiny, počínaje břichem a konče prsními svaly. K tomu musíte eliminovat ruce, a to je ten největší problém. Každý to tahá rukama, ty odejdou a skončí,“ vysvětluje základy u shybů Jan Kareš, světový rekordman.

Co je před vámi? Žádné trhání světových rekordů, začněte pěkně od podlahy.

10 shybů, 10 kliků a 10 kol. Snadné, lehce k zapamatování. Co realita na hřišti?

Takže 100 shybů a 100 kliků. Kolikrát víte, ale neznáte čas. Ve videu vidíte, jak váš trénink má vypadat.

Abyste nepřišli hned o motivaci, tak nekoukejte moc na čas, protože 100 shybů a 100 kliků za šest a půl minuty, to je trochu kvapík. Ten předvedl Max Tr. Nebo to někdo zvládne rychleji?

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat